Over ons

Vishandel Volendam in Hoog Catharijne is al jarenlang een zelfstandige kwaliteitszaak in vis en visdelicatessen. In de jaren tachtig en negentig maakte de viswinkel nog deel uit van een keten van vijf vestigingen: Amsterdam, Hilversum, Utrecht en twee zaken in Zoetermeer. Eigenaren waren Freek Hansen, Jan Schilder en Jan Schilder. Zij verkochten de winkels eind jaren negentig aan hun kinderen of aan het personeel.

Voor Vishandel Volendam in Hoog Catharijne betekende dit dat Marco en Henry Schilder de kans kregen een eigen uitdaging aan te gaan. In eerste instantie nog onder de vleugels van vader Jan Schilder. Maar begin 2009 volgde de volledige overname door de twee zoons. Een logische stap, gezien de vele jaren waarin ze met de viswinkel waren meegegroeid. Met een actieve bedrijfsvoering, een constant aanbod van hoge viskwaliteit en een sterk team bouwt Vishandel Volendam in Hoog Catharijne verder voort aan de reputatie die het heeft opgebouwd.

Hoog Catharijne is met 160 winkels één van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. In het hartje van Utrecht en tegen het NS-station aan is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vishandel Volendam vormt altijd een aangename tussenstop bij het winkelpubliek. Ook is de visspeciaalzaak zeer geliefd bij werknemers van omliggende bedrijven en kantoren als bereider van een heerlijke en gezonde lunch. Niet verwonderlijk gezien het uitgebreide assortiment broodjes, kwaliteitsvis en ter plaatse gemaakte kant en klaar snacks en maaltijden. Daarnaast is er de grote groep vaste klanten die hun vis of visproducten meeneemt voor thuis.

Marco en Henry hebben een duidelijke missie: Vishandel Volendam wil haar klanten een constante topkwaliteit bieden waar het om versheid, presentatie, assortiment en service van vis en visproducten gaat.